Çfarë do të thotë të jesh partner shpërndarjeje për Airalo:

Të qenit Partner i Shpërndarjes së Airalo do të thotë se do të rishitni kartat tona eSIM klientëve tuaj ekzistues. Si shitës me pakicë, biznes i vogël ose pronar i vetëm në telekomunikacion, udhëtim ose hapësirën teknologjike, jeni kandidati ideal për këtë program partneriteti.

Me të thënë këtë, nëse modeli juaj i biznesit është disi ndryshe, jemi të lumtur të bisedojmë dhe të shohim nëse ekziston mundësia për të bashkuar forcat në kuadër të nevojave që kemi.

Çfarë do të thotë të jesh partner shpërndarjeje për Airalo:

Përmbledhje

Mund të jeni kandidati i duhur si një Partner Shpërndarjeje nëse jeni:

- Ofrues lidhjeje, shitës me pakicë ose u jepni shërbim një rrjeti udhëtarësh dhe biznesesh që blejnë zgjidhje për lidhje, të tilla si kartat e udhëtimit SIM, eSIM, rimbushjet nga ju

- Një agjent udhëtimi që kërkon të përshijë një eSIM në një paketë pushimesh për klientët tuaj ose u jepni opsionin për të blerë një nga jue

Përmbledhje

Pse duhet të bëheni parter shpërndarjeje për Airalo?

- Duke e shtuar Airalo në portofolin tuaj, do të mund të ofroni zgjidhjet më të mira eSIM për klientët tuaj nga kompania më e madhe eSIM në botë

- Blini pa probleme karta eSIM dhe rimbushje për klientët tuaj ose rimbushni Airmoney (monedha e shpërblimit në aplikacionin Airalo) në llogarinë tuaj

- Ekip mbështetjeje 24/7 dhe asete të parandërtuara të markës që t'i përdorni

Pse duhet të bëheni parter shpërndarjeje për Airalo?

Kërkon diçka më të personalizuar?

Nëse kërkon një opsion tjetër partneriteti ose nëse të duhet të qartësosh një opsion ekzistues partneriteti, na shkruaj në [email protected] dhe do të të kontaktojmë.