Hvordan installerer jeg et eSIM fra Airalo manuelt på min iOS-enhed?

Ikke alle iOS-enheder er eSIM-kompatible, så det er en god idé at tjekke, at din enhed understøtter eSIM, inden du begynder. Følg trinene i denne artikel for at kontrollere, om din iOS-enhed understøtter eSIM'er og er operatør-ulåst .

Når du har bekræftet, at din iOS-enhed understøtter eSIM og er forbundet til en stabil internetforbindelse, kan du følge disse trin for at konfigurere et eSIM.

I. INSTALLATION

1. ÅBN Airalo-appen.
  2. TRYK PÅ Mine eSIMs.
  3. TRYK PÅ det eSIM, du vil installere.
  4. TRYK PÅ Se instruktioner.
  5. TAP Manual.
  6. AFSLUT Airalo-appen, og GÅ derefter til Indstillinger.
  7. TRYK PÅ Mobilnetværk eller mobil
  8. TAP Tilføj eSIM.
  9. TRYK PÅ Brug QR-kode.
  10. TRYK PÅ Indtast oplysninger manuelt.
  11. Kopier SM-DP+-adressen fra Airalo-appen, og indsæt den i SM-DP+-adressefeltet.
  12. KOPIER og indsæt derefter Aktiveringskode ogBekræftelseskode (hvis det kræves).
  13. TAP NÆSTE.
  14. TRYK PÅ Fortsætto gange.
  15. VENT et par minutter på, at dit eSIM aktiveres.
  16. TRYK PÅ Færdig.
  17. TILFØJ etiketten for et mobilabonnement til det nyinstallerede eSIM.
  18. TRYK PÅ Sekundær.
  19. INDTASTAiralo eller din foretrukne etiket.
  20. TRYK PÅ Færdig.
  21. TAP Fortsæt.
  22. VÆLG din Primære forbindelse til opkald og sms'er.
  23. TRYK PÅ Fortsæt.
  24. VÆLG din Primære linje til iMessage og FaceTime.
  25. TRYK PÅ Fortsæt.
  26. VÆLG dit eSim fra Airalo til mobildata.
  27. SØRG FOR, at Tillad mobildataskift er slået fra.
  28. TAP Fortsæt.

Efter at have gennemført disse trin, lukkes installationssiden. Når dit eSIM er installeret, skal du følge instruktionerne på eSIM-installationssiden for at sikre korrekt forbindelse.

II. ADGANG TIL DATA

1. GÅ til Indstillinger.
  2. TRYK PÅ Mobilnetværk eller mobil
  3. TRYK på dit eSIM.
  4. SØRG FOR, at eSIM er aktiveret. Hvis ikke, så tænd for denne forbindelse.
  5. TJEK, om du skal aktivere Dataroaming på din enhed ved at åbne Airalo-appen og se dine eSIM-instruktioner.
  6. SLÅ Dataroaming TIL eller FRA.
  7. GÅ til Mobilnetværk eller Mobilindstillinger.
  8. TAP Mobil- eller mobildata og vælg dit eSIM.

Dit eSIM bør automatisk oprette forbindelse til et understøttet mobilnetværk.

Du kan også se og følge iOS-manualens eSIM-installationsinstruktioner i denne video: INSERT VIDEO Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte vores supportteam, og vi vil med glæde hjælpe.

Foretrækker du en anden installationsmetode? Du kan følge disse andre installationsmetoder: