Hvordan installerer jeg et eSIM fra Airalo via en QR-kode på min Samsung Galaxy-enhed?

Ikke alle Samsung Galaxy-enheder er eSIM-kompatible, så det er en god idé at tjekke, at din enhed understøtter eSIM, inden du begynder. Følg trinene i denne artikel for at kontrollere, om din Samsung Galaxy-enhed understøtter eSIM'er og er operatør- ulåst.

Når du har bekræftet, at din Samsung Galaxy-enhed understøtter eSIM og er forbundet til en stabil internetforbindelse, kan du følge disse trin for at konfigurere et eSIM.

I. INSTALLATION

1. ÅBN Airalo-appen.
  2. TRYK PÅ Mine eSIMs.
  3. TRYK PÅ det eSIM, du vil installere.
  4. TRYK PÅ Se instruktioner.
  5. TAP QR-kode.
  6. Tag et skærmbillede af QR-koden.
  7. STRYG NED og TRYK PÅ Indstillinger.
  8. TRYK PÅ Forbindelser.
  9. TAP SIM-manager.
  10. TRYK PÅ Tilføj eSIM.
  11. TRYK PÅ Scan QR code.
  12. Tryk på Galleri/Fotos-ikonet.
  13. VÆLG den QR-kode.
  14. TRYK PÅ Færdig.
  15. TRYK PÅ Tilføj.
  16. VENT et par minutter på, at dit eSIM aktiveres.

Efter at have gennemført disse trin, lukkes installationssiden. Når dit eSIM er installeret, skal du følge instruktionerne på eSIM-installationssiden for at sikre korrekt forbindelse.

II. ADGANG TIL DATA

1. TRYK PÅ Mobildata.
  2. VÆLG dit eSIM.
  3. TJEK, om du skal aktivere Dataroaming ved at åbne Airalo-appen og se dine eSIM-instruktioner.
  4. GÅ tilbage til Forbindelser.
  5. TRYK PÅ Mobilnetværk.
  6. SKIFT Dataroaming TIL eller FRA.
  7. TJEK, om du skal opdatere dinAPN ved at åbne Airalo-appen og se dine eSIM-instruktioner.
    • Hvis meddelelsen, der vises under APN-feltet, lyder: APN indstilles automatisk, er der ikke behov at foretage mere.
    • Hvis der er tekst i APN-feltet, skal du opdatere din APN manuelt.
  8. GÅ tilbage til Forbindelser.
  9. TRYK PÅ Mobilnetværk.
  10. TRYK PÅ adgangspunktets navn.
  11. TRYK PÅ Tilføj.
  12. INDTAST det nye APN i feltet til APN.
  13. TRYK PÅ OK.
  14. INDTAST Airalo som etiket for APN i feltet Navn.
  15. LAD de andre felter være tomme
  16. TRYK PÅ <menuen med tre prikker i øverste højre hjørne
  17. TAP Gem.

Dit eSIM bør automatisk oprette forbindelse til et understøttet mobilnetværk.

Du kan også se og følge Samsung Galaxy QR-kode eSIM installationsinstruktionerne i denne video: INDSÆT VIDEO

Hvis du har brug for mere hjælp, bedes du kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig gerne.

Foretrækker du en anden installationsmetode? Du kan følge disse andre installationsmetoder: