Hvordan ændrer jeg mine APN-indstillinger?

Dit APN er din enheds 'Adgangspunkts navn', og du skal muligvis tilpasse din enheds APN-indstillinger for at få adgang til data med visse Airalo eSIMs.

Hvis APN-indstillingerne er påkrævet for dit eSIM, kan du finde APN-oplysningerne på din installationsside for eSIM ved at gå til Mine eSIMs> Oplysninger> Installer eSIM/Adgangsdata:

Følg disse trin for at konfigurere et APN:

På iOS:

1. Gå til Indstillinger på din enhed

2. Gå til Cellular/Mobildata

3. Vælg dit eSIM under Mobildataplaner

4. Gå til Cellular/Mobildatanetværk

5. Skriv de nye APN-indstillinger i feltet Mobildata APN som skrevet i eSIM-installationsoplysningerne (alle små bogstaver, i et ord) *globaldata er et eksempel. Bemærk, at forskellige eSIMs kan kræve forskellige typer APN. Du kan lære dit eSIM's APN ved at gå til siden Installer eSIM/Adgangsdata på din Airalo-konto. Hvis APN ikke er tilgængelig, betyder det, at eSIM's APN automatisk konfigureres.

6. Du kan lade de andre felter være tomme

På Android:

1. Gå til Indstillinger på din enhed

2. Gå til Netværk og internet sektionen

3. Gå til Mobilnetværk

4. Gå til Navne på adgangspunkter 5. Skriv de nye APN-indstillinger som skrevet i eSIM-installationsoplysningerne  (alle små bogstaver, i et ord)

*globaldata er et eksempel. De korrekte APN-indstillinger vil blive delt med dig på siden Installer eSIM/Adgangsdata.

6. Du kan lade de andre felter være tomme.