Hvordan installerer og opsætter jeg et eSIM på min Android-enhed?

Du skal først og fremmest tjekke følgende punkter for at være sikker på, at du kan installere og konfigurere dit eSIM:

Der er 2 måder at tilføje et eSIM til din enhed på:

1. Ved at scanne QR-koden fra fanen "QR-kode"
  2. Ved at tilføje installationsoplysningerne manuelt fra fanen "Manuelt"

I. FORBEREDELSE

1. Log ind på din Airalo-konto.
  2. Gå til Mine eSIMs.
  3. Søg efter det eSIM, du vil installere.
  4. Tryk på knappen Oplysninger.
  5. Tryk på “Installer eSIM/Adgangsdata”
  6. Vælg installationstype
    • Tryk på QR-koden eller Manuel installation. Print koden, eller brug en anden enhed til at vise QR-koden.

II. INSTALLATION

Mulighed 1: Ved at scanne QR-koden

1. Vælg fanen "QR Code" øverst (Du kan vælge dele QR-knappen for at dele den med en anden enhed).
2. Gå til Indstillinger på din enhed
. 3.Tryk på Netværk og internet.
4.Tryk på ikonet Tilføj eller + ved siden af Mobilnetværk
. 5. Tryk på Næste, når du bliver spurgt: “Har du ikke et SIM-kort?”

6. Scan din QR-kode, og tilføj bekræftelseskoden, hvis du bliver bedt om det

7. Gå tilbage til "Installer eSIM/Adgangsdata" skærmen.

8. Slå eSIM til under Mobilnetværk

9. Aktiver Mobildata

10. Aktiver dataroaming (sluk for din primære forbindelse i udlandet for at undgå roamingafgifter fra din udbyder)

11. Gå til Netværk og internet , og tryk på Mobilnetværk for at angive de rigtige netværksindstillinger, der er anført i Yderligere oplysninger nederst til højre på siden med den valgte datapakke.

12. Indstil et APN(adgangspunktnavn) på din enhed, hvis det er nødvendigt.

Mulighed 2: Ved at tilføje detaljerne manuelt

Hvis du har problemer med at scanne QR-koden eller ikke kan scanne QR-koden, kan du indtaste eSIM-oplysningerne manuelt. Følg disse trin:

Følg disse trin for at tilføje og konfigurere dit eSIM via den manuelle metode:

1. Vælg fanen "Manuel" øverst

2. Kopiér "SM-DP+adresse og aktiveringskode" (manuel installationsinformation)

3. Tryk på Netværk og internet

4. Tryk på ikonet Tilføj eller + ved siden af Mobilnetværk

5. Tryk på Næste, når du bliver spurgt: "Har du ikke et SIM-kort?"

6. Tryk på Indtast kode manuelt. Du vil blive bedt om at indtaste din SM-DP+Adresse, som du har delt på din installationsside for eSIM.

7. Tænd dit eSIM under Mobilnetværk

8. Aktivér Mobildata

9. Aktiver Dataroaming (Sluk venligst din primære linje for at undgå roamingtakster fra din udbyder i udlandet)

10. Sæt et APN(adgangspunktets navn) op på din enhed, hvis det er nødvendigt.

Vigtigt tip

Når eSIM er blevet installeret enten via QR-kode eller manuel metode, kan du let fuldføre trinene for adgang til data via genveje til enhedens skærme ved at trykke på knapperne "INDSTILLINGER" fra dine "Trin for adgang til data".

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.