Hvornår kan jeg installere mit eSIM?

For at kunne vide, hvornår du kan installere dit eSIM, skal du være opmærksom på aktiveringspolitikken. De fleste eSIMs vil først aktiveres på destinationen, når der er forbindelse til et understøttet netværk eller ethvert af de understøttede netværk. På den anden side er der eSIMs, der aktiverer med det samme, så snart de er installeret, uanset hvor du befinder dig.

Hvordan kan jeg vide, hvornår mit eSIM bliver aktiveret?

Du skal tjekke dit eSIMs aktiveringspolitik. Inden du køber:
  • Søg efter det land, du ønsker at købe et eSIM til
  • Vælg det eSIM, du vil have
  • Tjek de yderligere oplysninger
  • Tryk på “Vis mere” for at finde aktiveringspolitikken
Efter købet:
  • Gå til Mine eSIMs> Oplysninger> Vis mere> Aktiveringspolitik
Aktiveringspolitikken vil enten være som følger
  • "Gyldighedsperioden starter, når eSIM tilsluttes til et eller flere understøttede netværk": Det betyder, at du kan installere dette eSIM, før du rejser, uden at aktivere det. Når du ankommer til destinationen, kan du oprette forbindelse ved at tænde for din eSIM-forbindelse, så længe opsætningen er gennemført som anbefalet på din installationsside for eSIM.
  • "Gyldighedsperioden begynder ved installationen": Det betyder, at dit eSIM aktiveres med det samme, når det er installeret, og at gyldighedsperioden derfor starter på trods af, at du endnu ikke er på destinationen.