Hvordan kan jeg modtage sms’er og opkald, når jeg er forbundet med mit eSIM, der kun kan bruges til data?

Hvis dit eSIM kun understøtter data, kan du stadig bruge en anden forbindelse til tale og SMS.

Tjek dit eSIM's yderligere oplysninger for at finde ud af, hvilken type abonnement du har. Du kan lære, hvordan du gør det ved at markere: "Kan jeg foretage telefonopkald eller sende SMS med mit eSIM?".

For at kunne bruge din primære forbindelse til tale og sms, mens du bruger dit eSIM til data, skal du aktivere den primære forbindelse og sætte den op som din standardforbindelse til tale.

Dataroaming skal muligvis også aktiveres afhængigt af kravet fra din hjemmeudbyder. Dette kan medføre roamingtakster, så vi opfordrer dig til at konsultere din hjemmeudbyder for at lære om taksterne, før du fortsætter.

På iOS

1. Gå til Indstillinger>Mobilnetværk
  2. Tryk på din primære/primærelinje
  3. Aktiver  "Slå denne forbindelse ti"
  4. Gå tilbage til Mobilnetværk. Tryk derefter på "Default Voice Line"
  5. Vælg din hovedforbindelse/primære forbindelse
  6. tilbage til siden Mobilnetværk. Denne gang skal du vælge Mobildata
  7. Sørg for, at dit eSIM er valgt til mobildata.

På Samsung-enheder

MULIGHED 1: via panelet for hurtigindstillinger

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen. (Det kan være nødvendigt at stryge ned igen for at se hele menuen)
  2. Du bør kunne se OPKALD | BESKEDER | MOBILDATA. Tryk påOpkald.
  3. Vælg din primære/primærelinje
  4. Gør det samme for SMS
  5. Sørg for, at dit eSIM også er valgt til mobildata.

MULIGHED 2: via indstillinger

1. Gå til Indstillinger Forbindelser > Håndtering af SIM
  2. Rul ned, indtil du ser afsnittet Foretrukne SIM-kort.
  3. Tryk påOpkald.
  4. Vælg din primære/primærelinje
  5. Gør det samme for SMS
  6. Sørg for, at dit eSIM er valgt til mobildata.

På Pixel-enheder

(Bemærk, at nedenstående trin kan variere afhængigt af din Pixel-model)
  1. Gå til Indstillinger >Netværk og internet > SIMS
  2. Vælg din hovedforbindelse/primære forbindelse
  3. Aktiver Brug SIM for at slå det TIL (hvis det ikke er aktiveret endnu, ellers gå til næste trin)
  4. Slå Brug SIM til for at slå det TIL (hvis det endnu ikke er aktiveret, ellers gå til næste trin)

5. Et vindue vil dukke op og spørge, hvilket abonnement du ønsker at bruge til opkald.
  6. Vælg din primære/primærelinje
  7. Vælg din hovedforbindelse/primære forbindelse
  8. Gør det samme i trin 3, denne gang for SMS-præference.

Når du har fulgt ovenstående trin, bør du have din hovedforbindelse/Primære forbindelse indstillet til opkald eller SMS, og derefter dine eSIMs til mobildata.