Што значи да се биде корпоративен партнер на Airalo:

Да се биде корпоративен партнер на Airalo значи дека ќе ви помогнеме да му овозможите поврзување на вашиот бизнис. Овозможете им поврзување на вашите вработени без разлика каде патуваат низ светот.

Што значи да се биде корпоративен партнер на Airalo:

Краток преглед

Ви го препорачуваме нашето корпоративно решение доколку сте бизнис:

- чии вработени се секогаш во движење и бараат решение за eSIM за потребите за поврзување на вашата организација

- којшто сака централно да управува со купувањето и користењето на eSIM-картичките за да може вработените да се сконцентрираат на својата работа

Краток преглед

Зошто да станете корпоративен партнер на Airalo?

- Купувајте eSIM-картички на големо за вашите вработени помагајќи им да останат поврзани со eSIM-картички за време на нивното деловно или рекреативно патување

- Деноноќен пристап до нашиот тим за поддршка

- Најдобрите тарифи за eSIM-картички во индустријата за да заштедите на непотребните трошоци за поврзување што може да се избегнат

Зошто да станете корпоративен партнер на Airalo?

Барате нешто по мерка?

Ако барате друга опција за партнерство или ако само ви треба објаснување за постојната опција за партнерство, пишете ни на [email protected] и ние ќе стапиме во контакт со вас.