Што значи да се биде партнер за API на Airalo:

Како партнер за API на Airalo, ќе ви ги обезбедиме нашите средства за бренд и производи за да ги продавате eSIM-картичките од Airalo на вашата веб-локација. Нашето поставување е лесно и може да ве активираме за кратко време.

Што значи да се биде партнер за API на Airalo:

Краток преглед

Можеби сте добар избор како партнер за API ако:

- управувате со веб-локација или апликација којашто продава патувања или помошни решенија за патувања за вашите клиенти, на пр., туристички агенции на интернет, авиокомпании, хотели, оператори за копнен транспорт, помошни услуги за патување или агрегатори на услуги за патување

- управувате со платформа за е-трговија којашто им нуди производи за поврзување на вашите клиенти

Краток преглед

Зошто да станете партнер за API на Airalo?

- Интегрирајте ги нашите планови за eSIM директно на вашата веб-локација или апликација, преку нашите API што се лесни за користење и обезбедете им ги најдобрите решенија за поврзување при патување на вашите клиенти

- Преку партнерството со Airalo, ќе им го понудите најдоброто решение за eSIM на вашите корисници, овозможено од најголемата компанија за eSIM-картички во светот

- Тим за деноноќна поддршка и однапред создадени средства за бренд што може да ги користите

- API за партнер што е лесен за интеграција

Зошто да станете партнер за API на Airalo?

Барате нешто по мерка?

Ако барате друга опција за партнерство или ако само ви треба објаснување за постојната опција за партнерство, пишете ни на [email protected] и ние ќе стапиме во контакт со вас.