Придружете се на револуцијата за поврзување при патување

Станете партнер на првата и водечка продавница за eSIM во светот

Airalo | Partner hub

Зошто да станете партнер со Airalo?

Како прва и водечка продавница за eSIM-картички во светот, нашата мисија е да го промениме начинот на кој патниците остануваат поврзани. Во Airalo, нашата сила се нашите партнерства. Нашите програми за партнерство им нудат исклучителна вредност на засегнатите страни во екосистемот на поврзување при патување:

Планови за

над 200

земји/региони

Ни веруваат

над 5 милиони

корисници

Достапна на

53

локални јазици

Поддршка за корисници

24x7

на повеќе канали

- Уникатна можност да бидете дел од иднината на поврзувањето со eSIM-картичките

- Им помагате на вашите клиенти да останат поврзани секогаш и секаде

- Повеќе приспособливи модели на партнерство за поддршка на широк опсег на деловни барања

- Лесни и интуитивни алатки

- Атрактивни провизии

Најдете модел на партнерство што најдобро одговара на вашите потреби

Партнери за API

Како партнер за API на Airalo, добијте пристап до правата за нашиот бренд и производи за да продавате eSIM-картички од Airalo директно на вашата веб-локација или апликации.

Партнери за дистрибуција

Ако станете партнер за дистрибуција на Airalo, значи дека ќе ги препродавате нашите eSIM-картички на вашите постојни клиенти.

Придружни партнери

Ако станете придружен партнер на Airalo, значи дека сте креатор на содржини или дигитален бизнис и може да помогнете во промовирањето на брендот Airalo и eSIM-картичките кај вашите следачи и посетители.

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ

Airalo за корпорации

Ако станете корпоративен партнер на Airalo, тоа значи дека ќе ви помогнеме да ги снабдите вашите тимови со eSIM-картички за да останат поврзани кога патуваат.

Барате нешто по мерка?

Ако барате друга опција за партнерство или ако само ви треба објаснување за постојната опција за партнерство, пишете ни на [email protected] и ние ќе стапиме во контакт со вас.