referral-hero-banner

Зошто да користите препорака на Airalo?

Добре дојдовте во програмата за препораки на Airalo! Нашата цел е да овозможиме глобално поврзување во целиот свет преку eSIM-картичките. 

Кога препорачувате пријател на апликацијата, сакаме да се погрижиме и вие и вашиот пријател да добиете нешто за возврат!

И двајцата добивате!

Како функционира програмата за препораки?

Кога вашиот пријател ќе се регистрира на Airalo преку вашиот уникатен код, вие ќе добиете 3 USD Airmoney и вашиот пријател ќе добие 3 USD Airmoney. 

Airmoney е валута во апликацијата Airalo и може да ја користите за следната eSIM-картичка, за надополнување или за купување. 

Погрижете се апликацијата да ви биде ажурирана.

Одредби и услови на програмата за препораки

Детални упатства

1. Најдете го вашиот код за препорака

Одете во делот „Препорачајте и заработете“ од вашиот профил и добијте го вашиот уникатен код за препорака (На пример: MARK801).

2. Споделете го вашиот код за препорака со пријателите

Кажете им на вашите пријатели за Airalo и споделете ја магијата на технологијата за eSIM-картички со нив. Споделeте го вашиот код за препорака преку друштвени медиуми, е-пошта или во директна порака.

3. Вашиот пријател добива попуст од 3 USD

Тие добиваат попуст од 3 USD за првото купување на eSIM-картичка ако го употребат вашиот код за препорака при регистрирањето или наплатата.

4. Вие добивате кредит од 3 USD

Заработете кредит од 3 USD Airmoney кога ќе го применат вашиот код за препорака и ќе го завршат своето прво купување. Ќе добиете известување веднаш штом ќе ја добиете наградата за успешната препорака. Сите ваши награди за препорака може да ги видите во делот „Препорачајте и заработете“.

5. Искористете го бесплатниот кредит

Заработените кредити може да ги искористите за купување на која било eSIM-картичка или за надополнување. Изберете Airmoney како начин на плаќање при наплатата.

refer-now-referral

Тоа е тоа! Едноставно и лесно!

ПРЕПОРАЧАЈ СЕГА