Што значи да се биде партнер за дистрибуција на Airalo:

Да се биде партнер за дистрибуција на Airalo значи дека ќе ги препродавате нашите eSIM-картички на вашите постојни клиенти. Како трговец на мало, мал бизнис или трговец поединец во областа на телекомуникациите, патувањата или технологијата, вие сте идеални за оваа програма за партнерство.

Меѓутоа, ако вашиот деловен модел е малку поинаков, со задоволство би разговарале за да видиме дали постои можност за усогласување на нашите потреби за партнерството.

Што значи да се биде партнер за дистрибуција на Airalo:

Краток преглед

Можеби сте добар избор за партнер за дистрибуција ако сте:

- давател на поврзување, малопродажен центар или услуга за мрежа на патници и бизниси коишто купуваат решенија за поврзување, како што се SIM-картички за патување, eSIM-картички или надополнувања од вас

- туристички агент којшто сака да направи пакет за одмор со eSIM-картичка за своите клиенти или да им понуди опција да купат таков пакет од вас

Краток преглед

Зошто да станете партнер за дистрибуција на Airalo?

- Со додавање на Airalo во вашето портфолио, ќе може да им ги понудите најдобрите решенија за eSIM на вашите клиенти од најголемата компанија за eSIM во светот

- Непречено купувајте eSIM-картички и надополнувања за вашите клиенти или надополнете Airmoney (валута за награди во апликацијата на Airalo) на вашата сметка

- Тим за деноноќна поддршка и однапред создадени средства за бренд што може да ги користите

Зошто да станете партнер за дистрибуција на Airalo?

Барате нешто по мерка?

Ако барате друга опција за партнерство или ако само ви треба објаснување за постојната опција за партнерство, пишете ни на [email protected] и ние ќе стапиме во контакт со вас.