Hvordan kan jeg få et eSIM?

Du kan få et eSIM online på vores hjemmeside airalo.com eller via Airalo-appen.

På Airalos hjemmeside:

1. Tilmeld dig en Airalo-konto, eller log ind, hvis du allerede har en konto. 2. Søg efter tilgængelige eSIMs i det ønskede land eller område. 3. Vælg dit foretrukne dataabonnement. 4. Vælg din betalingsmetode, accepter de påkrævede elementer, og klik på "Gennemfør ordren".

5. Du vil blive sendt videre til en bekræftelsesside og modtage en bekræftelsesmail.  6. Gå til Oplysninger om eSIM for at se dit eSIM. Du kan også finde dit eSIM under fanen "Mine eSIMs".

7. Installer dit nye eSIM på din enhed ved at følge instruktionerne fra din eSIM-detaljerside.

På Airalo-appen:

1. Vælg Profil, og gå til "Log ind eller opret en konto" øverst.

2. I fanen Butik skal du indtaste det ønskede land for at søge efter tilgængelige eSIMs.

3. Vælg dit foretrukne eSIM.

4. Vælg din betalingsmetode, og tryk på "Gennemfør ordre".

5. Gå til fanen Mine eSIMs og tryk på "Detaljer"

6. Installer dit nye eSIM på din enhed ved at følge instruktionerne på din side om "Installation af eSIM/adgangsdata".