Hvordan kan jeg gemme mine eSIM-instruktioner til senere?

Du kan installere dit eSIM enten før eller efter du lander. Det bedste tidspunkt at installere dit eSIM vil afhænge af din aktiveringspolitik. Se venligst "Hvornår kan jeg installere mit eSIM?" for mere information om dit eSIMs aktiveringspolitik .

Når du har installeret eSIM, skal du indstille dit eSIM ved at gennemføre trinene for adgangsdata (Mine eSIMs> Oplysninger> Installer eSIM/Adgangsdata).

Hvis du venter med at konfigurere til senere, skal du have dine trin til adgangsdata ved hånden, som kan gemmes på din mobil ved at følge nedenstående trin:

Lokale og regionale eSIMs

1. Gå til “Mine eSIMs”, og tryk på “Oplysninger”
  2. Tryk på "Installer eSIM/Adgangsdata"
  3. Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne
  4. Vælg "Gem et skærmbillede"

Globale eSIMs

1. Gå til “Mine eSIMs”, og tryk på “Oplysninger”
  2. Tryk på "Installer eSIM/Adgangsdata"
  3. Tryk på de 3 prikker i øverste højre hjørne
  4. Vælg "Gem et skærmbillede"
  5. Vælg dit næste rejsemål for at gemme indstillingerne i overensstemmelse hermed.*
*APN-indstillingerne varierer afhængigt af landet, og det er derfor vigtigt at vælge land, så du kan gemme trinene til installation/adgangsdata til den ønskede destination.

Dine trin til installation/adgangsdata gemmes på din enhed til senere brug, så du kan færdiggøre opsætningen og få glæde af dit eSIM.