Hvordan opretter jeg en Airalo-konto?

Der er to måder at oprette en Airalo-konto på: Airalos hjemmeside og Airalo-appen.

På Airalos hjemmeside:

1. Gå til Airalos hjemmeside.
  2. Tryk på Log ind/tilmeld dig i øverste højre hjørne.

3. For at tilmelde dig med Facebook eller Google eller Apple ID, klik på Apple, Facebook eller Google ikonerne nederst.. Hvis du vil tilmelde dig via e-mail, skal du indtaste dine oplysninger i formularen og klikke på Tilmeld dig.

4. Aktiveringskoden vil blive sendt til din e-mail. 5. Indtast Aktiveringskode, og vælg Fortsæt.

På Airalo-appen:

1. Åbn Airalo-appen.

2. Tryk på Profil i den nederste menu.

3. Tryk på Log ind/tilmeld dig.

4. For at tilmelde dig med Facebook eller Google eller Apple ID skal du klikke på Apple, Facebook eller Google-ikoner nederst. For at tilmelde dig via e-mail skal du indtaste dine oplysninger i formularen og klikke på Tilmelding.

5. aktiveringskoden vil blive sendt til din e-mail. 8. Indtast Aktiveringskode, og vælg Fortsæt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support.