Hvornår udløber min eSIM-datapakke?

Udløbsdatoen for eSIM datapakken afhænger af eSIM-gyldigheden eller dataforbruget. Din eSIM-datapakke vil vare i den præsenterede gyldighedsperiode, så længe du ikke bruger alle data inden da. Gyldighedsperioden starter, når eSIM aktiverer. De fleste eSIM'er vil aktiveres, når det installerede eSIM opretter forbindelse til det understøttede netværk på destinationen. Afhængigt af eSIM kan det også aktiveres på tidspunktet for installationen, uanset din placering. Du kan tjekke disse oplysninger før køb ved at gå til Yderligere oplysninger> Aktiveringspolitik.  For at vide, hvornår det er det bedste tidspunkt at installere dit eSIM, skal du tjekke Hvornår kan jeg installere mit eSIM? Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontakt support.