Hur installerar jag ett Airalo eSIM direkt på min iOS-enhet?

Det är inte alla iOS-enheter som är eSIM-kompatibla, så det är en bra idé att kontrollera att din enhet stöder eSIM innan du sätter igång. Följ stegen i denna artikel för att kontrollera om din iOS-enhet stöder eSIM och är operatörsupplåst .

När du har bekräftat att din iOS-enhet stöder eSIM och är ansluten till en stabil internetanslutning kan du följa de här stegen för att ställa in ett eSIM.

I. INSTALLATION

1. ÖPPNA Airalo-appen.
  2. TRYCK PÅ Mina eSIM.
  3. TRYCK PÅ det eSIM som du vill installera.
  4. TRYCK PÅ Visa instruktioner.
  5. TRYCK PÅ Mina eSIM.
  6. TAP Installera eSIM.
  7. TRYCK PÅ NÄSTA för att gå igenom steg-för-steg-guiden.
  8. TRYCK PÅ Fortsätt två gånger.
  9. VÄNTA några minuter tills ditt eSIM har aktiverats.
  10. TAP Klar.
  11. LÄGG TILL en etikett för telefon-/mobilnätsabonnemang till ditt nyligen installerade eSIM.
  12. TRYCK PÅ Sekundär.
  13. ANGE Airalo eller den etikett du föredrar.
  14. TRYCK PÅ Klar.
  15. TAP Fortsätt.
  16. VÄLJ din Primära linje för samtal och SMS.
  17. TRYCK PÅ Fortsätt.
  18. VÄLJ din Primär linje för iMessage och FaceTime.
  19. TRYCK PÅ Fortsätt.
  20. VÄLJ ditt Airalo eSIM för telefon-/mobildata.
  21. SE TILL att Tillåt växling av mobildata är avaktiverat.
  22. TRYCK PÅ Fortsätt.

När du har slutfört dessa steg kommer du att se en bekräftelse på att eSIM har installerats. När ditt eSIM är installerat, följ instruktionerna på eSIM-installationssidan för att säkerställa korrekt anslutning.

II. DATAÅTKOMST

1. GÅ till Inställningar.
  2. TAP Mobil eller mobil.
  3. TRYCK PÅ ditt eSIM.
  4. SÄKERSTÄLL att eSIM är aktiverat. Om inte, välj Aktivera den här linjen.
  5. KONTROLLERA om du behöver aktivera Dataroaming på din enhet genom att öppna Airalo-appen och visa dina eSIM-instruktioner.
  6. ÄNDRA Data Roaming till PÅ eller AV.
  7. GÅ tillbaka till Telefon- eller Mobilinställningar.
  8. TRYCK PÅ Telefon eller Mobildata och välj ditt eSIM.

Ditt eSIM bör automatiskt ansluta till ett mobilnät som stöds.

Du kan också titta på och följa installationsanvisningarna för iOS direkt eSIM i den här videon: INFOGA VIDEO Om du behöver mer hjälp kan du kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna.

Föredrar du en annan installationsmetod? Du kan följa dessa andra installationsmetoder: