Hur installerar jag ett eSIM på min Samsung Galaxy-enhet?

Det är inte alla Samsung Galaxy-modeller som är eSIM-kompatibla, så det är en bra idé att kontrollera att din enhet stöder eSIM innan du börjar. Följ stegen i denna artikel för att kontrollera om din Galaxy-enhet stöder eSIM.

När du har bekräftat att din Samsung Galaxy-enhet är eSIM-kompatibel och operatör - upplåst kan du följa dessa steg för att ställa in ett eSIM.

I. Förberedelser

1. LOGGA IN på ditt Airalo-konto.
  2. GÅ till Mina eSIM.
  3. TRYCK PÅ knappen Detaljer på det eSIM som du vill installera.
  4. TAP Installera eSIM/åtkomstdata.
  5. VÄLJ önskad installationsmetod genom att trycka på Direkt, QR-kod eller Manuellt. För QR-kod eller manuellt, använd en annan enhet för att visa QR-koden eller kopiera installationskoden.

II. Direkt installation

1. GÅ till Mina eSIM i Airalo-appen.
  2. TRYCK PÅ knappen Detaljer på det eSIM som du vill installera.
  3. TRYCK PÅ Installera eSIM/åtkomstdata.
  4. TRYCK PÅ Direkt och tryck sedan på Installera eSIM.
  5. TRYCK PÅ Tillåt.
  6. När eSIM-kortet har installerats går du till Inställningar
  7. TAP Anslutning.
  8. TRYCK PÅ SIM-hanterare.
  9. TRYCK PÅ Mobildata och välj det eSIM som du har installerat.

III. Manuell installation

1. GÅ till Inställningar
  2. TRYCK PÅ Anslutningar.
  3. TRYCK PÅ SIM-hanterare.
  4. TAP Lägg till eSIM.
  5. TRYCK PÅ Skanna QR-kod från tjänsteleverantör.
  6. TRYCK PÅ Ange aktiveringskod.
  7. ANGE aktiveringskoden som finns i eSIM-uppgifterna i Airalo-appen.
  8. TAP Anslut.
  9. TRYCK PÅ Lägg till.
  10. När eSIM har installerats kommer du till sidan Inställningar.
  11. BLÄDDRA ner och TRYCK PÅ Mobildata.
  12. VÄLJ det eSIM som du installerade.

IV. QR-kodinstallation

1. GÅ till Inställningar
  2. TRYCK PÅ Anslutningar.
  3. TRYCK PÅ SIM-hanterare.
  4. TAP Lägg till eSIM.
  5. TRYCK PÅ Skanna QR-kod från tjänsteleverantör.
  6. SKANNA den QR-kod som finns i eSIM-uppgifterna i Airalo-appen.
  7. TAP Lägg till.
  8. När ditt eSIM har installerats kommer du till sidan Inställningar.
  9. BLÄDDRA ner och TRYCK PÅ Mobildata.
  10. VÄLJ det eSIM som du installerade.

Din eSIM-profil bör nu vara installerad på din Samsung Galaxy-enhet.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna!