Hur registrerar jag mig för ett Airalo-konto?

Det finns två sätt att registrera sig för ett Airalo-konto, på Airalos webbplats och i Airalo-appen.

På Airalos webbplats:

1. Gå till Airalos webbplats.
  2. Klicka på Logga in/Registrera i det övre högra hörnet.

3. Om du vill registrera dig med Facebook, Google eller Apple ID klickar du på Apple-, Facebook- eller Google-ikonerna längst ner. Om du vill registrera dig via e-post anger du dina uppgifter i formuläret och klickar på Registrera.

4. Aktiveringskoden kommer att skickas till din e-post. 5. Ange Aktiveringskod och välj Fortsätt.

I Airalo-appen:

1. Öppna Airalo-appen.

2. Tryck på Profil i den nedre menyn.

3. Tryck på Logga in/registrera dig.

4. För att registrera dig med Facebook eller Google eller Apple ID, klicka på Apple, Facebook eller Google-ikoner längst ner. För att registrera dig via e-post, ange dina uppgifter i formuläret och klicka på Sign-up.

5. aktiveringskoden kommer att skickas till din e-post. 8. Ange Aktiveringskod och välj Fortsätt.. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta supporten.