Hur kan jag få ett eSIM?

Du kan skaffa ett eSIM online på vår webbplats airalo.com eller via Airalo-appen.

På Airalos webbplats:

1. Registrera dig för ett Airalo-konto, eller logga in om du redan har ett konto. 2. Sök efter tillgängliga eSIM för önskat land eller region. 3. Välj din föredragna dataplan. 4. Välj betalningsmetod, godkänn de obligatoriska uppgifterna och klicka på "slutför beställningen".

5. Du kommer att omdirigeras till en bekräftelsesida och få ett bekräftelsemejl.  6. Gå till eSIM-detaljer för att visa ditt eSIM. Du kan också hitta ditt eSIM under fliken "Mina eSIM" .

7. Installera ditt nya eSIM på din enhet genom att följa instruktionerna från din eSIM-informationssida.

I Airalo-appen:

1. Välj Profil och gå till "Logga in eller registrera ett konto" högst upp.

2. På fliken Butik anger du önskat land för att söka efter tillgängliga eSIM.

3. Välj önskat eSIM.

4. Välj din betalningsmetod och tryck på "Slutför beställning".

5. Gå till fliken Mina eSIM och tryck på "Detaljer"

6. Installera ditt nya eSIM på enheten genom att följa anvisningarna på sidan "Installera eSIM/dataåtkomst".