Hur kan jag spara mina eSIM-instruktioner för senare bruk?

Du kan installera ditt eSIM antingen före eller efter att du har landat. Den bästa tidpunkten för att installera eSIM beror på din aktiveringspolicy. Se "När kan jag installera mitt eSIM?" för mer information om ditt eSIMs aktiveringspolicy .

När du har installerat eSIM måste du konfigurera ditt eSIM genom att slutföra stegen för åtkomstdata (Mina eSIM> Detaljer> Installera eSIM/dataåtkomst).

Om du väntar med konfigurationen till senare måste du ha dina steg för dataåtkomst till hands, som kan sparas på din mobila enhet genom att följa stegen nedan:

Lokala och regionala eSIM

1. Gå till "Mina eSIM" och tryck på "Detaljer"
  2. Tryck på "Installera eSIM/dataåtkomst"
  3. Tryck på de 3 punkterna uppe till höger
  4. Välj "Spara en skärmbild"

Globala eSIM

1. Gå till "Mina eSIM" och tryck på "Detaljer"
  2. Tryck på "Installera eSIM/dataåtkomst"
  3. Tryck på de 3 punkterna uppe till höger
  4. Välj "Spara en skärmbild"
  5. Välj nästa destinationsland för att spara inställningarna i enlighet med detta.*
*APN-inställningarna kan variera beroende på land, därför är det viktigt att välja land så att du kan spara stegen för installation/dataåtkomst för önskad destination.

Dina steg för installation/dataåtkomst sparas på din enhet för senare användning så att du kan slutföra installationen och börja använda ditt eSIM.