Hur ändrar jag mina APN-inställningar?

Ditt APN är din enhets "Access Point Name" och du kan behöva anpassa enhetens APN-inställningar för att få tillgång till data med vissa Airalo eSIM.

Om APN-inställningarna krävs för ditt eSIM, kan du hitta APN-detaljerna på din eSIM-installationssida genom att gå till Mina eSIMs> Detaljer> Installera eSIM/åtkomstdata:

Följ dessa steg för att konfigurera ett APN:

På iOS:

1. Gå till Inställningar på din enhet

2. Gå till Cellular/Mobildata

3. Välj ditt eSIM-kort under Mobilnät

4. Gå till Cellular/Mobildatanätverk

5. Skriv de nya APN-inställningarna i fältet Mobildata-APN enligt vad som anges i eSIM installationsdetaljer (alla gemener, alla ett ord) *globaldata är ett exempel. Observera att olika eSIM-kort kan kräva olika typer av APN. Du kan lära dig ditt eSIM:s APN genom att gå till sidan Installera eSIM/åtkomstdata på ditt Airalo-konto. Om APN inte är tillgängligt betyder det att eSIM:s APN konfigureras automatiskt.

6. Du kan lämna de andra fälten tomma

På Android:

1. Gå till Inställningar på din enhet

2. Gå till avsnittet Nätverk och internet

3. Gå till Mobilnät

4. Gå till Access Point Names 5. Skriv de nya APN-inställningarna som anges i eSIM-installationsinformationen (alla gemener, alla ett ord)

*globaldata är ett exempel. De korrekta APN-inställningarna kommer att delas med dig på sidan Installera eSIM/åtkomstdata.

6. Du kan lämna de andra fälten tomma.