Hur kan jag fylla på ett eSIM?

Endast laddningsbara eSIM kan fyllas på. Du kan kontrollera om eSIM-kortet är återladdningsbart eller inte under fliken "Ytterligare information" innan du köper det.

Efter ditt köp kan du hitta alternativet "Fyll på" för laddningsbara eSIM under fliken "Mina eSIM".

1. Logga in på ditt Airalo-konto

2. Gå till Mina eSIMS

3. Tryck på "Fyll på" på det eSIM som du vill lägga till ett nytt paket

4. Välj önskat påfyllningspaket

Om det inte finns någon ""Fyll på"-knapp, eller om knappen inte fungerar, betyder det att eSIM-kortet inte är påfyllningsbart, eller att nätoperatören har bytts ut för eSIM-kortet. I så fall måste du köpa ett nytt eSIM.

Notera: Om påfyllningen inte aktiveras automatiskt, följ stegen nedan:

• Starta om telefonen efter att ha fyllt på tjänsten
  • Slå på och av flygplansläget för att återställa anslutningen.