Var hittar jag ICCID-numret för mitt eSIM?

När du kontaktar våra supportkanaler och behöver hjälp med ditt eSIM-kort kommer vårt supportteam att be dig ange ICCID-numret för det berörda eSIM-kortet.

ICCID-numret står för Integrated Circuit Card ID. Det är ett 20-siffrigt nummer som börjar med 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX och slutar med ett slumpmässigt extra nummer. ICCID är ett globalt unikt serienummer - en unik signatur som identifierar eSIM-kortet.

Om du inte har det kan eSIM ICCID-numret hämtas från vår mobilapplikation eller vår webbplats genom att följa stegen nedan:

Airalos mobilapplikation:

1. Logga in på ditt Airalo-konto (om du har mer än ett konto hos Airalo ska du logga in med det konto som användes när du köpte eSIM).

2. Gå till Mina eSIM (Se till att du är inloggad på ditt Airalo-konto som du använde när du köpte eSIM).

3. Tryck på Detaljer på det berörda eSIM-kortet.

4. Tryck på kopieringsikonen bredvid ICCID-numret

5. Klistra in det i e-postmeddelandet eller chattkonversationen.

Airalos webbplats:

1. Logga in på ditt Airalo-konto (Om du har mer än ett konto hos Airalo, se till att du loggar in med det konto som användes när du köpte eSIM.)
  2. Gå till Mina eSIM (Se till att du är inloggad på ditt Airalo-konto som du använde när du köpte eSIM-kortet.)
  3. Klicka på Detaljer på det berörda eSIM.
  4. Klicka på kopieringsikonen bredvid ICCID-nummer
  5. Klistra in det i e-postmeddelandet eller chattkonversationen.

Om du har några frågor, kontakta supporten