Kan jag installera samma eSIM på flera enheter?

eSIM är utformade för användning på en enda enhet. De kan inte installeras eller ominstalleras på flera enheter.

När du har aktiverat ett eSIM på en viss enhet är det knutet till den enheten och kan inte överföras till en annan enhet. Den här begränsningen säkerställer att ett eSIM förblir säkert associerat med den avsedda användaren och enheten.

Om du av någon anledning tar bort ett eSIM från din enhet, t.ex. för att uppgradera till en ny enhet eller felsöka problem, kan du inte installera det igen — varken på samma enhet eller på någon annan enhet. Du måste köpa ett nytt eSIM för att kunna ansluta till ett mobilnätverk med din enhet.

Se till att du endast installerar ett eSIM på den enhet som du avser att använda under eSIM-kortets giltighetstid.

Om du behöver mer hjälp, kontakta vårt supportteam. Vi hjälper gärna till.