Hur ställer jag in en datagräns på min Android-enhet?

Genom att ställa in en gräns för mobildata på din Android-enhet kan du minska din dataanvändning. Du kan välja faktureringscykel, lägga till datagräns, ställa in en varning innan du når gränsen och mycket mer. Följ dessa steg för att lära dig hur du ställer in din mobildatagräns. För Samsung Galaxy-enheter:
  1. ÖPPNA appen Inställningar och tryck sedan på Anslutningar.
  2. TRYCK PÅ Dataförbrukning.
  3. Kontrollera att mobildata är PÅ, TRYCK sedan på Faktureringscykel och datavarning.
  4. TRYCK PÅ Starta faktureringscykel och ställ in datumet baserat på din ankomst till destinationslandet.
  5. AKTIVERA Ställ in datavarning och ange datavarningen i siffror. Om ditt eSIM-paket t.ex. har 10 GB kan du ställa in en datavarning vid 8 GB.
  6. AKTIVERA Ställ in datagräns och ange datagränsen i siffror. Det här alternativet stänger av mobildata när du når den angivna gränsen.
För Google Pixel-enheter:
  1. ÖPPNA appen Inställningar och TRYCK sedan på Nätverk och internet.
  2. TRYCK PÅ SIM.
  3. Kontrollera att mobildata är PÅ, TRYCK sedan på Datavarning & gräns.
  4. TRYCK PÅ Användningscykel för mobildata och ställ in datumet baserat på din ankomst till destinationslandet.
  5. AKTIVERA Ställ in datavarning och ange datavarningen i siffror. Om ditt eSIM-paket t.ex. har 10 GB kan du ställa in en datavarning vid 8 GB.
  6. AKTIVERA Ställ in datagräns och ange datagränsen i siffror. Det här alternativet stänger av mobildata när du når den angivna gränsen.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, och vi hjälper gärna till!