Hur kan jag se min aktuella dataförbrukning?

Din aktuella dataanvändning hittar du på Airalo-konto och Enhetsinställningar.

1. Öppna ditt Airalo-konto
  2. Gå till Mina eSIM
  3. Välj det eSIM som du vill kontrollera dataanvändningen för
  4. Om tillgängligt visar datafältet hur mycket data du har kvar. I annat fall måste du fortsätta enligt anvisningarna under "DATAANVÄNDNING".

På iOS:

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till Mobilnät
  3. Den använda datamängden finns under Roaming under aktuell period.

Du kan också se instruktionerna från Apples webbplats här.

På Android:

1. Öppna din telefons Inställningar app.
  2. Tryck på Nätverk och Internet
  3. Tryck på Dataanvändning eller Mobildata

Du kan hitta din dataanvändning under Mobil. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta supporten.