Hur ändrar jag min eSIM-etikett?

De flesta telefoner tillåter att du lagrar flera eSIM-profiler och växlar mellan dem efter behov.

Under eSIM-installationen märker din enhet automatiskt ditt nya eSIM. Därefter kan du gå till enhetens inställningar och ändra den.

Vi rekommenderar att du väljer ett namn som lätt identifierar eSIM (t.ex. Italien eSIM eller Airalo eSIM).

Följ dessa steg för att ändra en eSIM-etikett på din iOS- eller Android-enhet.

iOS-enheter

1. GÅ till Inställningar.
  2. TRYCK PÅ Mobil
  3. Under SIM-kort, tryck på det eSIM som du vill redigera.
  4. TAP Mobil eller Mobilabonnemangsetikett.
  5. TRYCK PÅ standardetiketten för eSIM.
  6. BYT NAMN på den i fältet Anpassad etikett.

Samsung Galaxy-enheter

1. GÅ till Inställningar.
  2. TRYCK PÅ Anslutningar.
  3. TRYCK PÅ SIM-kortshanteraren.
  4. TRYCK PÅ den eSIM-profil som du vill redigera.
  5. BYT NAMN på eSIM.
  6. TRYCK PÅ Klar när du har bytt namn på ditt eSIM.

Google Pixel-enheter

1. GÅ till Inställningar.
  2. TAP Nätverk & Internet.
  3. TRYCK PÅ SIM och välj önskat eSIM som du vill redigera.
  4. TRYCK PÅ symbolen för penna.
  5. BYT NAMN på eSIM (du kan också ändra etikettens färg).
  6. TRYCK PÅ Spara när du har bytt namn på ditt eSIM.

Ditt eSIM ska nu ha fått ett nytt namn på din enhet. Om du ångrar dig behöver du inte oroa dig - du kan redigera en eSIM-etikett hur många gånger som helst.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt supportteam, och vi hjälper gärna till.