Hur vet jag vilket eSIM som använder data?

Så här kan du ta reda på vilka av dina eSIM som använder data:

På iOS:

Följ dessa steg för att kontrollera vilket eSIM som är valt för data:

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Tap Telefon eller Mobilnät.
  3. Gå till Mobildata för att se vilken plan som används för data

Om du har flera eSIM installerade kommer din enhet att visa tillgängliga abonnemang så länge de är "På" under Mobilabonnemang.

På Android-enheter:

(Please note dessa steg kan skilja sig beroende på din enhet. Dessa steg gäller inte Samsung-enheter).

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till Nätverk & Internet
  3. Gå till Mobilnät för att hitta de aktiva abonnemangen

Om du har flera eSIM installerade anger enheten vilket eSIM som används genom att visa dess etikett. Din eSIM-etikett är det smeknamn du valde för ditt eSIM när du installerade det.

På Samsung-enheter:

1. Gå till Inställningar på din enhet
  2. Gå till Anslutningar
  3. Gå till SIM-korthanteraren
  4. Bläddra nedåt och kontrollera under Förvalt SIM-kort vilken linje som är vald under Mobildata.