Hur många Airalo eSIM kan jag installera?

eSIM-kompatibla enheter ger flexibilitet att installera flera eSIM-enheter. Beroende på enhetsmodell kan dock antalet eSIM som du kan ha aktiva samtidigt variera. Med Dual Active Dual SIM-standby-enheter kan flera eSIM installeras samtidigt. Till exempel kan iPhones lagra mellan fem och 10 eSIM, medan Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei och andra Android-enheter tillåter fem till sju eSIM. Antalet eSIM som du kan ha aktiva på din enhet varierar dock beroende på enhetsmodell. För iPhone 13 och nyare samt Google Pixel 7 och nyare kan du använda Dual SIM med antingen två aktiva eSIM eller ett nano-SIM-kort och ett eSIM. iPhone 12-modellerna, iPhone 11-modellerna, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR har Dual SIM med ett nano-SIM och ett eSIM, men du kan bara ha ett eSIM aktivt åt gången. På de flesta Android-enheter kan endast ett eSIM vara aktivt. På Google Pixel 7 och senare modeller finns det dock en möjlighet att använda två eSIM-profiler samtidigt om din operatör tillåter det. Om du behöver mer hjälp, kontakta vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna.