Hvordan tjekker jeg, om min iOS-enhed understøtter eSIM?

Om en enhed er eSIM-kompatibel, afhænger af, om producenten inkluderer et eSIM. Derfor har vi en liste over eSIM-kompatible enheder, så det er nemt at tjekke.

I nogle lande og områder kan der være modeller uden eSIM-funktion. Eller den mobiloperatør, du har købt din enhed af, har måske ikke aktiveret eSIM-funktionen.

Følg nedenstående trin for at tjekke, om din Android-enhed understøtter iOS-teknologi. Husk, at trinene muligvis ikke gælder for din enhed. Den bedste måde at bekræfte eSIM-kapacitet på er stadig gennem din enhedsproducent, leverandør eller primære operatør.

For iPhone:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Generelt.
  2. Tryk på Om.
  3. Tryk på Modelnummer, indtil det skifter til en AXXXX kombination.
  4. Bekræft, om Modelnummeret på din iPhone ikke stammer fra et kinesisk område. Oplysningerne kan findes via dette link.

Hvis modelnummeret ikke stemmer overens med nogen af enhederne på det kinesiske fastland, i Hongkong eller Macao, bør din enhed være eSIM-kompatibel. Dernæst skal du finde ud af, om din iPhone er operatørlåst eller ikke er låst ved at følge nedenstående trin.

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Generelt.
  2. Tryk på Om.
  3. RUL ned og se efter feltet Operatørlås. Din iPhone er låst op, hvis Ingen SIM-begrænsninger vises ved siden af operatørlås.

For iPad:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Generelt.
  2. Tryk på Om.
  3. Tryk på Modelnummer, indtil det skifter til en AXXXX kombination.
  4. Bekræft, om Modelnummeret på din iPad ikke stammer fra et kinesisk område. Oplysningerne kan findes via dette link.

Hvis modelnummeret ikke matcher nogen af varianterne for det kinesiske fastland, Hong Kong og Macao, bør din enhed være eSIM-kompatibel, så længe den understøtter mobilfunktionalitet.

Husk at tjekke med producenten af din enhed, leverandøren eller den primære operatør for at bekræfte eSIM-kapaciteten, hvis du stadig er i tvivl.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig gerne!