A mund të bëj telefonata dhe të dërgoj SMS me kartën time eSIM?

Për shumicën e kartave eSIM nga Airalo, nuk do të jeni në gjendje të bëni telefonata ose të dërgoni mesazhe SMS, sepse karta jonë eSIM ofron vetëm internet. Shërbimet telefonike si mesazhet (SMS) dhe telefonatat nuk janë të mundura gjatë përdorimit të kartës eSIM vetëm me internet. Megjithatë, mund të përdorni thirrjet dhe mesazhet dhe e bazuara në internet.

Kini parasysh që nëse planifikoni të përdorni aplikacione të palëve të treta për telefonata ose mesazhe nga interneti, sigurohuni që ta keni konfiguruar përpara se të përdorni kartën tuaj eSIM

Mund të zbuloni se çfarë lloji plani mbështetet nga karta eSIM e dëshiruar përpara se ta blini duke shkuar te “BLI TANI”> “Informacion shtesë”> “Lloji i planit”.

Në aplikacionin Airalo

Në faqen e internetit të Airalo-s

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x